FXCM April rapport inzake enkele aandelen en aandelenmandjes

AMSTERDAM, June 01, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- FXCM Group, LLC ('FXCM Group' of 'FXCM'), de toonaangevende internationale aanbieder van online handel in vreemde valuta, CFD's en aanverwante diensten, maakt vandaag haar gegevens bekend over de meest populaire instrumenten voor de maand april in haar enkele aandelen CFD- en eigen aandelenmandjesproductlijnen.

FXCM biedt fractionele handel in enkele aandelen zonder commissiekosten* van toonaangevende bedrijven uit de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong en Australië. De aandelenmandproducten van FXCM combineren de aandelen van meerdere bedrijven uit een sector in een enkel verhandelbaar instrument. De onderneming beschikt momenteel over een portefeuille van zestien aandelenmandjes. De lijst van bedrijven en wegingen is beschikbaar op de aandelenmandwebsite van FXCM (https://www.fxcm.com/nl/markets/stock-baskets/)

April was een volatiele maand voor de wereldwijde technologie-industrie en voor het eerst waren de top 10 meest verhandelde enkele aandeel-CFD's bij FXCM allemaal afkomstig van technologiebedrijven. Door de intense media-aandacht voor het voornemen en de aankondiging dat Elon Musk Twitter zou kopen, steeg het aandeel meer dan honderd plaatsen en kwam het voor het eerst dit jaar in de top tien terecht. Daarnaast zagen we ook een aanzienlijke sprong in de belangstelling voor Netflix toen het bedrijf de krantenkoppen haalde na zijn grootste prijsdaling ooit op één dag op 20 april.

Wat de aandelenmandjes betreft, zagen we soortgelijke thema's met de FAANG-mand op kop, gevolgd door de andere technologiemandjes, China Tech en ATMX. Amerikaanse banken waren het op twee na meest verhandelde mandje, de hoogste positie ooit, volgend op een aantal mediabronnen die nieuws versloegen over de winstverslagen van grote banken en de mogelijke gevolgen van inflatie in de sector.

Volume RankMonthly Rank ChangeCompanySymbol
1-Tesla IncTSLA.us
2↑13Meta Platforms IncFB.us
3- Amazon .com IncAMZN.us
4↓2 Alibaba Group Holding Ltd ADRBABA.us
5↑11 Apple AAPL.us
6↑106 Twitter TWTR.us
7↑23 NetFlix NFLX.us
8↓3 Alibaba (HK)BABA.hk
9↑4 Nvidia NVDA.us
10↑9 PayPal PYPL.us


Volume RankMonthly Rank ChangeSectorSymbol
1-Big US TechFAANG
2↑2China TechCHN.TECH
3↑5US BanksUS.BANKS
4↑5Big China TechATMX
5↑1Crypto StocksCRYPTOSTOCK
6↑1UraniumURANIUM
7↑5US AutomotiveUS.AUTO
8↑3CannabisCANNABIS
9↓6China EcommerceCHN.ECOMM
10-BiotechBIOTECH

In het verleden behaalde resultaten en populariteit zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.
De rang is afgeleid van het FXCM klantvolume

*FXCM kan op verschillende manieren worden gecompenseerd, waaronder, maar niet beperkt tot: spreads, het in rekening brengen van commissies bij het openen en sluiten van een transactie, en het toevoegen van een opslag bij een roll-over, enz. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op Active Trader-accounttypes.

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende aanbieder van online vreemde valuta (FX) trading, CFD-trading, en aanverwante diensten. Het bedrijf werd opgericht in 1999 en heeft als missie wereldwijde traders toegang te bieden tot 's werelds grootste en meest liquide markt door het aanbieden van innovatieve tradingtools, het inhuren van uitstekende tradingopleiders, het voldoen aan strenge financiële normen en het streven naar de beste online tradingervaring in de markt. Klanten genieten van het voordeel van mobiel traden, orderuitvoeringen in één klik en traden vanuit real-time grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-trading en biedt het tradingtools, eigen gegevens en premium middelen. FXCM Pro biedt retailbrokers, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot uitvoering en liquiditeit op groothandelsniveau, terwijl fondsen met een hoge of gemiddelde frequentie toegang krijgen tot prime brokerage-diensten via FXCM Prime. FXCM is een bedrijf van Leucadia.

Forex Capital Markets Limited: FCA-registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

66% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD's met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC-licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

73% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD's met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. U kunt de door u ingelegde gelden geheel verliezen door te traden. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico's volledig begrijpt. Als u beslist om te handelen in producten die worden aangeboden door FXCM AU, moet u de Gids Financiële Diensten, Productbeschrijving, Bepaling Doelmarkt en Algemene Voorwaarden op www.fxcm.com/au lezen en begrijpen.

FXCM South Africa (PTY) Ltd: FSP-nr. 46534 (www.fxcm.com/za). Onze dienstverlening omvat producten die met een marge worden verhandeld en die een risico op verliezen inhouden die groter zijn dan uw ingelegde gelden. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico's volledig begrijpt.

FXCM Markets Limited: De verliezen kunnen groter zijn dan de ingelegde gelden. (www.fxcm.com/markets).

Mediacontact:
Chatsworth Communications
+44 (0) 20 7440 9780
fxcm@chatsworthcommunications.com