Kun je houten lamellen zelf op maat maken of op maat kopen?

Raamjaloezie

Houten lamellen behoren niet voor niets tot de meest populaire soort raamdecoratie. Deze raamdecoratie is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten, kleuren, afmetingen en afwerkingen. Dit betekent dat je altijd een keuze kan maken die aan jouw woonwensen voldoet. Als het gaat om de aankoop van houten lamellen heb je meerdere opties. Je kunt ze op maat kopen, maar je kunt ze ook in een standaard maat kopen en vervolgens op maat maken. Wat is hierin de beste keuze? Dat leggen we aan je uit!

Kwalitatieve raamdecoratie aanschaffen in standaard maten

Natuurlijk wil je graag kwalitatieve raambekleding in je living, slaapkamer of ergens anders in huis. En om dit allemaal betaalbaar te houden, lijkt het financieel aantrekkelijker om te kiezen voor raamdecoratie in een standaard maat. Houten lamellen bestellen kan in standaard maat worden besteld. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Gemak: het opmeten van de lengte en breedte en het zoeken naar passende lamellen kost je nauwelijks tijd. Dit kan gemakkelijk en snel worden uitgezocht.
 • Veel opties: kies je voor lamellen in standaard maat? Dan vind je online veel opties in diverse kleuren en afmetingen.
 • Betaalbaar: veel houten lamellen in standaardmaat zijn goed betaalbaar

  Een mogelijk nadeel van houten lamellen in standaardmaat is dat ze niet perfect op je raam passen. Je kunt er dan voor kiezen om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar dat wordt niet aangeraden. De kans dat de raamdecoratie niet mooi komt te hangen is groot. Het is daarom beter om te kiezen voor houten lamellen op maat.

  Houten lamellen op maat kopen

  Hoewel de kosten voor houten lamellen op maat wat hoger liggen, krijg je daar veel voor terug. Daarnaast kun je bij Inhuisplaza terecht voor betaalbare raamdecoratie, ook op maat. Ontdek de vele voordelen van raamdecoratie op maat:

 • Volledig naar jouw wens: van houtsoort en afmeting tot lamelbreedte en kleur: bij lamellen op maat is het mogelijk om alles te personaliseren.
 • Voor ieder raam: het maakt niet uit welke afmeting jouw raam heeft en of dit onder de standaard maten valt of niet. Raamdecoratie op maat past op ieder raam.
 • In één keer goed: een kant-en-klaar model kopen klinkt makkelijk, maar wanneer je de lamellen op maat laat maken weet je meteen dat het goed is en heb je er jarenlang geen omkijken meer naar.