Dubbele woonlasten? Doe maar een zeecontainer

Stel je voor: je hebt het idee om binnenkort te gaan verhuizen. En dan opeens gebeurt het – er komt een koopkans voorbij voor een droomwoning. In een buurt waar je eigenlijk altijd al naartoe wilde. Wat doe je dan? Accepteer je dubbele woonlasten, of zet je eigen huis met de snelheid van het geluid te koop en sla je je inboedel op. Lastig. Maar ik ga heel snel mijn huis te koop zetten en dan richting Materiaalcontainerstore voor het kopen van een forse zeecontainer in de vorm van een container tuinhuis.

Zeecontainers ideaal voor tijdelijke opslag

Zeecontainers, de naam zegt het eigenlijk al, worden voornamelijk gebruikt voor het vervoer van goederen over zee. Maar ze zijn ook prima te gebruiken voor allerlei vormen van opslag. Het klassieke model zeecontainer kan in termen van gewicht veel hebben. Het draagvermogen is rond de 500 kilo.

Iedere zeecontainer heeft aan de bovenkant vier vooraf aangebrachte hijsogen. Bovendien zijn er aan de onderkant metalen insteekbeugels aangebracht; dat maakt het vervoeren met behulp van heftrucks een stuk eenvoudiger. Alle zijden van de zeecontainer zijn gemaakt van 0.8 mm gegalvaniseerd staal. Dat heeft zo zijn voordelen.

Daardoor zal je zeecontainer spreekwoordelijk weer en wind doorstaan. Bij sneeuw verdraagt hij een belasting tot 135 kilogram per m2. En windstoten zijn tot 160 kilometer per uur geen enkel probleem.

Voor (de)montage geen extra gereedschap nodig

Het slimme kliksysteem zorgt ervoor dat je met twee personen de materiaalcontainer of zeecontainer binnen 10 minuten zonder extra gereedschap kunt monteren en demonteren. Met recht hebben we het hier over een makkelijk demontabele container.

Container tuin

In meerdere formaten te koop

Afhankelijk van de plannen die je hebt, leveren wij de demontabele zeecontainers in drie verschillende formaten:

· 3,1 x 2,3 meter
· 6,1 x 2,3 meter
· 12,2 x 2,3 meter