Heijmans doet havenproject Zuthpen

De gemeente Zutphen, Woonbedrijf ieder1, de bewonerscommissie Marswegkwartier en de combinatie Heijmans Vastgoed en Proper-Stok hebben het voornemen om vrijdag 18 maart aaanstaande, de samenwerkingsovereenkomsten voor de ontwikkeling van Noorderhaven in Zutphen te ondertekenen.

Hierbij gaat het om 4 overeenkomsten. De samenwerkingsovereenkomst tussen Proper-Stok en de Gemeente Zutphen voor de ontwikkeling van circa 1.000 woningen en de maatschappelijke en commerciële voorzieningen in het Noorderhaven gebied. De samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Zutphen en Woonbedrijf ieder1 voor 191 woningen in Noorderhaven, ter compensatie van de woningen die komen te vervallen in het Marswegkwartier.

Voor de bouw en ontwikkeling van die 191 woningen wordt tevens een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Proper-Stok en Woonbedrijf ieder1. Deze woningen worden gerealiseerd in het gehele Noorderhaven gebied. Tot slot wordt de overeenkomst tussen ieder1 en de bewonerscommissie Marswegkwartier getekend over de herhuisvesting van de huidige bewoners van het Marswegkwartier