Frans Geelen nieuwe commissaris bij Darlin NV

Investeringsfonds Darlin NV heeft Frans Geelen benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Darlin NV is een van de drie fondsen van Teslin Capital Management, dat zich onderscheidt door betrokken aandeelhouderschap in de ondernemingen waarin het investeert. Frans Geelen was van 2001 tot 2010 bestuursvoorzitter van Beter Bed en is daardoor een goede bekende van Teslin. Een fonds van Teslin is al jaren grootaandeelhouder van dat bedrijf.

Geelen werkte niet alleen bij Beter Bed , maar onder meer ook bij C&A. Over zijn benoeming bij Darlin zegt hij: “Ik heb Teslin leren kennen als betrokken aandeelhouder van Beter Bed , met een constructieve instelling en een succesvolle beleggingsaanpak. Die aanpak stond mij toen al erg aan, en ik voel me dan ook vereerd dat Teslin mij aan boord wil hebben.”

Frederik van Beuningen, mede-oprichter en directeur van Teslin, licht de benoeming toe: “Frans Geelen is een waardevolle aanvulling op onze huidige raad vanwege zijn ervaring op retailgebied en als voormalig CEO van Beter Bed , een succesvolle beursgenoteerde onderneming. We zijn blij dat we zijn expertise nu bij Darlin kunnen inzetten.”