Nyrstar: Resultaten van de Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering gehouden op 19 mei 2016

Gereglementeerde informatie

19 mei 2016

Nyrstar NV (de " Vennootschap ") hield vandaag in Brussel een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering (" BAV ").

De aandeelhouders keurden de voorgestelde aandelenhergroepering met betrekking tot alle uitstaande aandelen van de Vennootschap door middel van een 1-voor-10 aandelenhergroepering goed. Ook de voorgestelde wijziging van artikel 23 van de statuten van de Vennootschap met betrekking tot de dag waarop de gewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap moet worden gehouden, werd goedgekeurd. De voorgestelde toekenning van een machtiging aan de Raad van Bestuur onder het toegestaan kapitaal werd niet goedgekeurd.

Er gold geen aanwezigheidsquorum meer voor de BAV van vandaag.

- EINDE -

Over Nyrstar
Nyrstar is een globale multimetaalonderneming, met een leiderspositie op de zink- en loodmarkt, en groeiende posities voor andere basis- en edelmetalen, welke essentiële grondstoffen zijn die de snelle verstedelijking en industrialisering van onze veranderende wereld voeden. Nyrstar heeft mijnbouw-, smelt-, en andere activiteiten in Europa, het Amerikaanse continent en Australië en stelt ongeveer 5.000 mensen te werk. Nyrstar werd opgericht in België en heeft haar hoofdzetel in Zwitersland. Nyrstar is op Euronext Brussels genoteerd onder het symbool NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar: www.nyrstar.com .

Voor meer informatie:
Anthony Simms Group Manager Investor Relations T: +41 44 745 8157 M: +41 79 722 2152
E: anthony.simms@nyrstar.com
Greg Morsbach Group Manager Corporate Communications T: +41 44 745 8295 M: +41 79 719 2342
E: greg.morsbach@nyrstar.com

Klik op bijlage om de pdf-versie van het persbericht te openen:

Volledige versie in PDFThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Nyrstar via GlobeNewswire

HUG#2013948