Gemalto treedt toe tot Cloud Foundry Foundation

Gemalto levert expertise rond beveiligingsintegratie voor het Cloud Foundry multi-cloud platform

Amsterdam, 23 mei 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, meldt dat zij de eerste provider van gegevensbeveiliging is die toetreedt tot de Cloud Foundry Foundation , thuisbasis van het multi-cloud platform dat de standaard vormt voor de sector.

Als zilveren lid van de Cloud Foundry Foundation gaat Gemalto Cloud Foundry-ontwikkelaars en -klanten helpen met het integreren van de hoogste beveiligingsniveaus in cloudapplicaties. Gemalto draagt actief bij aan de ontwikkeling van Cloud Foundry en sluit zich daarmee aan bij een reeks andere marktleiders als EMC, HP, IBM, Pivotal, Rackspace, SAP en VMware.

Gemalto levert de Cloud Foundry Foundation meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van beveiliging, met bewezen resultaten rond data- en identiteitsbescherming waarmee organisaties overal ter wereld hun meest gevoelige toepassingen en gegevens kunnen beschermen.

" Het verheugt ons te kunnen toetreden tot de Cloud Foundry-gemeenschap omdat wij daar organisaties kunnen bijstaan bij het ontwikkelen van betrouwbare cloudapplicaties ," aldus Jack Waters, senior vicepresident Data Protection bij Gemalto. " Ons werk ondersteunt de mogelijkheden van ontwikkelaars om volledig beveiligde, cloudgebaseerde oplossingen te creëren op basis van onze gegevensversleuteling en onze versleutelingstechnologie via een enkelvoudige interface voor alle Cloud Foundry applicaties ." 

" Het Cloud Foundry multi-cloud platform wordt ingezet ter ondersteuning van de nieuwste digitale diensten waardoor ontwikkelaars en software teams sneller cloudgebaseerde applicaties kunnen bouwen, op de markt brengen en zo nodig aanpassen ," reageert de CEO van Cloud Foundry, Sam Ramji. " Een belangrijke  succesfactor daarbij is klantvertrouwen. De ervaring en de databeschermingsproducten van Gemalto vormen een extra bijdrage aan de beveiligingscapaciteiten van het platform ."

Voor meer informatie over de Cloud Foundry Foundation, zie: www.cloudfoundry.org/foundation

Gerelateerde bronnen

Over Gemalto

Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2015 van € 3,1 miljard en met klanten in meer dan 180 landen. Wij bieden vertrouwen in een steeds meer verbonden wereld.

Dankzij onze technologieën en diensten kunnen bedrijven en overheden identiteiten authenticeren en gegevens beschermen zodat deze veilig blijven. Ook maken wij veilige diensten mogelijk voor persoonlijke en verbonden apparaten, de cloud en wat daartussen ligt.

Gemalto's oplossingen staan centraal in het moderne leven, van betalingen en beveiliging van bedrijfsgegevens tot het internet der dingen. Wij authenticeren mensen, transacties en objecten, versleutelen gegevens en creëren waarde voor software, waardoor onze klanten veilige digitale diensten kunnen aanbieden aan miljarden mensen en apparaten.

Onze meer dan 14.000 werknemers zijn actief vanuit 118 kantoren, 45 personaliserings- en gegevenscentra, en 27 centra voor onderzoek en ontwikkeling naar software, verspreid over 49 landen.

Ga voor meer informatie naar www.gemalto.com , of volg @gemalto op Twitter.

Gemalto mediacontacten:

Philippe Benitez
Noord-Amerika
+1 512 257 3869
philippe.benitez@gemalto.com
Peggy Edoire
Europa & CIS
+33 4 42 36 45 40
peggy.edoire@gemalto.com
Vivian Liang
Groot China
+86 1059373046
vivian.liang@gemalto.com

Ernesto Haikewitsch
Latijns-Amerika
+55 11 5105 9220
ernesto.haikewitsch@gemalto.com

Kristel Teyras
Midden-Oosten & Afrika
+33 1 55 01 57 89
kristel.teyras@gemalto.com

Shintaro Suzuki
Azië Pacific
+65 6317 8266
shintaro.suzuki@gemalto.com

De tekst van deze mededeling is een vertaling en mag geenszins als officieel worden beschouwd. De enige rechtsgeldige versie van de mededeling is die in de originele taal, het Engels, die dus voorrang heeft in geval van verschillen met de vertaling.

Persbericht (PDF)This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Gemalto via GlobeNewswire

HUG#2014476