Nyrstar: Verkoop Contonga-mijn voltooid

Gereglementeerde informatie - Voorwetenschap

 1 september 2017 om 07:00 CET

Nyrstar NV ("Nyrstar") kondigt vandaag aan dat ze de verkoop van haar mijn in Contonga, Peru, aan dochterondernemingen van Glencore plc, een gediversifieerd grondstoffenbedrijf, voor een totaal bedrag in contanten van USD 21 miljoen, met succes heeft afgerond. 

Over Nyrstar
Nyrstar is een globale multimetaalonderneming, met een leiderspositie op de zink- en loodmarkt, en groeiende posities voor andere basis- en edelmetalen, welke essentiële grondstoffen zijn die de snelle verstedelijking en industrialisering van onze veranderende wereld voeden. Nyrstar heeft mijnbouw-, smelt- en andere activiteiten in Europa, het Amerikaanse continent en Australië en stelt ongeveer 4.300 mensen te werk. Nyrstar werd opgericht in België en heeft haar hoofdzetel in Zwitserland.  Nyrstar is op Euronext Brussels genoteerd onder het symbool NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar: www.nyrstar.com .

Neem voor meer informatie contact op met                                        

Anthony Simms -   Head of Investor Relations   T: +41 44 745 8157   M: +41 79 722 2152    anthony.simms@nyrstar.com
Franziska Morroni - Head of Corporate Communications T: +41 44 745 8295  M: +41 79 719 2342 franziska.morroni@nyrstar.com

Klik op bijlage om de pdf-versie van het persbericht te openen:

Volledige versie in PDFThis announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Nyrstar via GlobeNewswire

HUG#2130779