Jaarlijkse Beleggersdag Stichting Rechtsbescherming Beleggers (SRB) 2018

Op zaterdag 24 november a.s. organiseert de Stichting Rechtsbescherming Beleggers de jaarlijkse SRB-Beleggersdag. Onder leiding van dagvoorzitter René de Monchy (financieel economisch journalist bij BNR nieuwsradio en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Journalisten) wordt er een uniek programma voor beleggers en andere geïnteresseerden aangeboden.

Gasten

Na de welkomstkoffie begint de heer S. de Vries, Voorzitter van de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde Pharming de SRB-Beleggersdag met de eerste presentatie. In het tweede deel van het ochtendprogramma volgt de heer R.A.J. van Riele, uitvoerend bestuurder van de DGB Group. Na de traditioneel goedverzorgde lunch geeft de heer D. Penninckx, Voorzitter van de Raad van Bestuur FNG, actief op het gebied van de mode zijn visie op deze markt in het algemeen en zijn bedrijf in het bijzonder. Waarna de heer J. Uwents, Voorzitter van de Raad van Bestuur van WDP Comm. als laatste de dag afsluit.

Na iedere presentatie geeft de Stichting de aanwezigen de gelegenheid tot het stellen van vragen aan onze gasten. Ook dit jaar zal tijdens de Beleggersdag de SRB Investor Relationsprijs worden uitgereikt (welke toegekend wordt aan bedrijven die het belang van beleggers en aandeelhouders optimaal voor ogen houden). De prijs gaat dit jaar naar ICT Group, Systeemintegrator en technisch dienstverlener uit Barendrecht. De prijs zal in ontvangst worden genomen door de heren J.H. Blejie en J. W. Wienbelt respectievelijk CEO en CFO van de ICT Group.

Programma

De registratie van de deelnemers start om 09:00 uur, waarna er tijd is voor een kop koffie en nadere kennismaking. Het ochtendprogramma begint om 09:50 uur. Voorzitter Constant Stevense zal de Beleggersdag openen met een kort welkomstwoord. Om 10:00 uur begint de eerste presentatie, welke tot ongeveer 11:00 duurt. Daarna volgt de tweede presentatie, welke duurt tot 12:15 uur. Tussen de presentaties is er een ruimte buiten de zaal om onder het genot van een kopje koffie met elkaar van gedachten te wisselen. Na het ochtendprogramma wordt er een lunch aangeboden met tal van warme en koude gerechten. Deze duurt tot 13:30 uur. Het middagprogramma na de lunch start om 13:30 uur, waarna het officiële gedeelte van de dag om 16:00 uur eindigt. De dag wordt besloten met het huishoudelijk gedeelte voor alle betrokkenen bij Stichting Rechtsbescherming Beleggers. Het bestuur geeft dan inzicht in het gevoerde beleid en de toekomstplannen en zal vragen beantwoorden. De kosten voor de dag zijn voor aangeslotenen € 50,--. Voor niet aangeslotenen is dat € 10,-- meer. Voor degene die zich na 14 november aanmeld komt er € 10,-- bij.

Opgave van uw komst naar de Beleggersdag geschiedt door het sturen van een e-mail naar info@stichtingsrb.nl of schriftelijk naar Stichting SRB, Beatrixstraat 44, 5331 TE Kerkdriel. Ook kunt u zich aanmelden via whatsapp en SMS. Vermeldt in alle gevallen duidelijk uw naam, emailadres en telefoonnummer. De telefoonnummers van de SRB zijn: 0418-631891 en mobiel: 06-28634699 Uiteraard staat het u vrij om andere beleggers en geïnteresseerden te wijzen op de Stichting en de Beleggersdag, alsmede hen mee te nemen naar

Rotterdam

Verdere informatie over de SRB-Beleggersdag 2018 en Stichting Rechtsbescherming Beleggers kunt u vinden op de website www.stichtingsrb.nl (welke op korte termijn een update zal krijgen). Zowel voor bezoekers die met de auto komen als die het openbaar vervoer nemen, is de locatie De Nieuwe Poort nabij Engels Grandcafé Restaurant Zalen Rotterdam (in het Groothandelsgebouw) goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.