Ontwikkelingen markt financiële vacatures

Met de nog steeds verder opkomende digitalisering zien we ook bij de markt voor vacatures veel ontwikkelingen. Waar we vroeger nog vaak de fysieke kantoren in de steden zagen wordt dit steeds meer een zeldzaamheid. We zien verder de meeste grote spelers in de vacaturemarkt steeds meer uitbreiden op onlinegebied. Verder is de opkomst van LinkedIn uiteraard een gigantische gamechanger in de wereld voor vacatures. Tegenwoordig wordt vaak gezegd dat LinkedIn de basis is voor zowel de werkgevers als de werknemers.

Vaak zeggen headhunters dat het zoeken op LinkedIn stap 1 bij de zoektocht naar potentiele kandidaten. LinkedIn lijkt daarom onpasseerbaar maar desalniettemin hebben de grote uitzend-/detacheringsbureaus zoals Adecco en Randstad ook enorme digitale platformen ontwikkeld. De grote platformen van deze bedrijven zijn echter geen tegenhanger van LinkedIn maar juist aanvullingen.

Zo ziet u bij het onderdeel platform finance bijna het totale spectrum aan vacatures op financieel gebied. Naast uiteraard filteringen op bijvoorbeeld locatie, opleiding en expertise kunnen werkzoekers ook hier filteren op basis van het aantal jaren werkervaring. Hier ziet u bijvoorbeeld het aanbod voor de Finance vacature.

Kijkt u hier voor alle vacatures .

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.