Vertrouwen beleggers verder omhoog

Het vertrouwen van particuliere beleggers is in november opnieuw gestegen en op de hoogste stand van het jaar uitgekomen.Dat blijkt uit de nieuwe editie van de maandelijkse BinckBank Beleggersbarometer.

Na een korte terugval van het beurssentiment in de zomermaanden is het vertrouwen in november gestegen tot 5,5 (op een schaal van -10 tot +10), ofwel 0,2 punten hoger dan in oktober.

Royal Dutch Shell , waarvan de koers afgelopen weken behoorlijk is gestegen, is momenteel het favoriete aandeel van Nederlandse beleggers voor AholdDelhaize en ASML . Air France-KLM - Air France-KLM staat daarentegen bovenaan de verkooplijstjes.

Wanneer naar verschillende sectoren wordt gekeken heeft de technologiesector momenteel de grootste voorkeur bij beleggers, gevolgd door de medische sector en de opklimmende energiesector.

Favorieteaandelen

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.