Cobase en Ebury werken samen voor FX-diensten

De toonaangevende Europese fintechs Cobase en Ebury kondigen vandaag een samenwerking aan die de FX-diensten van Ebury openstelt ophet Cobase multi-bankingplatform.

Cobase, een innovatieve leider in cloud-based multibancaire oplossingen voor bedrijven, zal zijn corporate treasury-klanten FX diensten aanbieden van Ebury. Ebury, een toonaangevende FinTech ondersteund door Santander Bank, is gespecialiseerd in internationale betalingen en valutarisicomanagement.

De samenwerking volgt na de lancering van de nieuwe Liquidity Forecasting- en FX Exposure Management-modules van Cobase, waarmee corporate treasuries hun cashposities kunnen optimaliseren of hun valutarisico automatisch kunnen afdekken.

Het toevoegen van de diensten van Ebury aan het Cobase-platform geeft klanten bredere toegang tot kosteneffectieve FX-diensten, daarnaast kunnen Cobase-gebruikers concurrerende FX-transacties boeken via Ebury zonder dat ze toegang tot een ander systeem nodig te hebben.

Gebruikers zullen ook in staat zijn om de real-time status van transacties en rapportages te ontvangen om het reconciliatieproces binnen Cobase te automatiseren, dit is volledig geïntegreerd met de Cobase Cash Management en Treasury Management modules.

De samenwerking tussen Cobase en Ebury weerspiegelt een groeiend Europees ecosysteem waar fintechs samenwerken om bedrijven efficiëntere financiele dienstverleningte bieden.