Recent bitcoin nieuws

Ander cryptonieuws, zoals Adoption News, M & A-nieuws, Decentralisatienieuws, Mijnnieuws, Exchange-nieuws, CBDS-nieuws, Liefdadigheidsnieuws en Carrièrenieuws zijn in dit artikel onderzocht om crypto- en blockchain-gerelateerde activa te onderzoeken.

Partnerschap tussen NYDID en FNIS

NYDIG is een digitale valuta van het Crypto-bewaarbedrijf dat een partnerschap heeft met fintech hulk Fidelity National Information Services (FNIS). Volgens een CNBC-rapport dat door de bedrijven wordt aangehaald, stelt deze samenwerking de banken van de Verenigde Staten in staat om de komende maanden bitcoins (BTC) aan hun klanten aan te bieden. Dit partnerschap stelt de klant van Amerikaanse banken in staat om bitcoin te kopen, aan te houden en te verkopen via hun bestaande rekeningen, zoals CNBC toevoegde dat honderden banken zich al in het programma hebben geregistreerd. Het rapport voegde verder toe dat banken om bitcoin vragen, omdat ze kunnen beseffen dat hun prestigieuze klanten dollars naar Coinbase sturen: een beveiligd platform dat het gemakkelijk maakt om cryptocurrency zoals Bitcoin , Ethereum en meer te kopen, verkopen en op te slaan, en andere crypto-uitwisselingen. Het rapport zei verder dat NYDIG andere diensten plant, zoals pinpasbonussen betaald in bitcoin en een uniek type bankrekening dat FDIC-verzekerd is, maar het zal rente in bitcoin betalen.

Partnerschap tussen Grayscale en New York Giants

Grayscale Investments en New York Giants, de twee belangrijkste crypto-vermogensbeheerders, hebben op 5 mei hun samenwerking aangekondigd met Grayscale, de officiële Digital Currency Asset Management Partner van de New York Giants. De sponsor van de Giants Foundation Golf Outing wordt weergegeven in grijstinten. Het zal ook dienen als Presenting Home Game, een ondersteunende sponsor van Giants Training Camp die jaarlijks vrijwillige, educatieve workshops over cryptocurrencies voor Giants-mensen zal organiseren.

Blockchain.com-domein

Bovendien is de overname van technologiebedrijf AiX Assets, dat bekend staat om hun door AL aangedreven onderhandelings- en matching-engine voor institutionele over-the-counter-handelaren, aangekondigd door Blockchain-verkenner, crypto-portemonnee en exchange Blockchain. com. Bovendien ontwikkelt het diensten voor institutionele gebruikers binnen Blockchain.com als onderdeel van de uitbreiding van het moederbedrijf.

Blockchain-applicatie

Grassroots-beweging WallStreetBets ging ervan uit dat ze een blockchain-applicatie zouden genereren om indices te verspreiden om marktinvloed te voorkomen; hierdoor krijgen retailbeleggers toegang tot op de beurs verhandelde producten of ETP's, waarop ze kunnen stemmen met behulp van de governance-token WSB van het netwerk.

Een joint venture van mijnbouwbedrijven

Volgens een verklaring per e-mail heeft het Nasdaq (National Association of Securities Dealers Automated Quotations) beursgenoteerde Bitcoin-mijnbedrijf Bit Digital zich aangesloten bij de mijnbouwpool van Foundry Digital. Het illustreert verder dat hun 5.679 machines die naar schatting 280 PH / s aan rekenkracht genereren, Foundry dicht bij hun doel zullen brengen om een ​​van de top vijf Bitcoin-mijnpools ter wereld te worden.

Uitbreiding handelsvolume

EQUOS, de crypto-uitwisseling van aan Nasdaq genoteerde digitale activa van het financiële dienstverlener Diginex Limited, heeft laten weten dat hun handelsvolume de afgelopen 30 dagen met 300% is gestegen in vergelijking met dezelfde periode eerder. Zijn handelsvolumes waren meer dan $ 2 miljard, en de redenen voor deze groei van het handelsvolume zijn een groeiende interesse in hun EQO-token en een toenemend aantal nieuwe handelaren, zowel retail als institutioneel, zoals gezegd in een aankondiging per e-mail.

Strategieën van digitale valuta van de centrale bank

De Nationale Bank van Georgië heeft verklaard dat ze de lancering overweegt van een openbaar beschikbare digitale valuta van de centrale bank (CBDC) om nieuwe technologieën te beïnvloeden om de productiviteit van het binnenlandse betalingssysteem en de financiële aanwezigheid te verbeteren. Om zich aan te sluiten bij de inspanningen om de grenzen van financiële technologie te verkennen en technologische, regelgevende en economische problemen op te lossen waarmee CBDC wordt geconfronteerd via een publiek-privaat partnerschap (PPP), nodigt de bank technologiebedrijven, fintech-bedrijven en geïnteresseerde financiële instellingen uit.

Donatie door leden van het liefdadigheidsprogramma

The Giving Block startte een liefdadigheidsinstelling, de Crypto Giving Pledge, en het onthulde de vier leden van hun Founders Circle: Ryan Selkis, CEO van Messari, Dan Matuszewski, oprichter van CMS Holdings; Qiao Wang, de partner bij Defi Alliance; en Haseeb Qureshi, managing partner bij Dragonfly Capital. Zoals hierboven vermeld, beloven alle vier de leden en de nieuwe komende leden een belofte om jaarlijks 1% van hun crypto aan de non-profitorganisaties te doneren.

Voordelige digitale infrastructuuroplossing