bit4you in top 100 CoinMarketCap

bit4you, het Belgische cryptohandelsplatform, is binnengekomen in de top 100 cryptohandelsplatformen van CoinMarketCap.

Afgelopen weekend is bit4you voor het eerst binnengekomen in de top 100 van de 412 platformen van CoinMarketCap, een van de toonaangevende internationale sites voor het volgen van prijzen van crypto's.

CoinMarketCap (in 2020 overgenomen door Binance Capital Mgmt, een blockchainbedrijf dat eigenaar is van 's werelds grootste handelsplatform voor digitale munten naar handelsvolume) kent een score van 0,0 tot 10,0 toe aan handelsplatforms en rangschikt ze op basis van hun webverkeer (exclusief mobiel), gemiddelde liquiditeit, volume en betrouwbaarheid van het volume dat door een handelsplatform wordt gerapporteerd.

Ongeveer 15 platforms, waaronder bit4you, delen de plaatsen rond de top 100 - de ranglijst is constant in beweging. bit4you is snel gestegen in de ranglijst.

"Met 29 beschikbare crypto's op ons platform en meer dan een miljoen aan dagelijks transactievolume, zijn we erg blij met de erkenning van de groei van bit4you. De geleidelijke toevoeging van nieuwe crypto's zal ons naar verwachting verder omhoog stuwen in de rangschikking," aldus Sacha Vandamme, de CEO van bit4you.