Juno Investment Partners breidt beheerteam verder uit en stelt Lotte Timmermans aan als analist

Juno Investment Partners heeft Lotte Timmermans (28) aangetrokken als analist. Daarmee is het totale beheer/analistenteam dat de twee beleggingsfondsen van Juno leidt, uitgegroeid tot zes personen. Lotte zal zich primair gaan richten op het Juno Continuation Fund, het in 2020 gelanceerde fonds dat investeert in middelgrote (familie)bedrijven met een beurswaarde vanaf 4 miljard euro.

Lotte is afkomstig van ABN Amro waar zij werkte als analist en een aandelenportefeuille van beursgenoteerde bedrijven uit de Benelux volgde. Zij studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde daar haar master in Quantitative Finance. Ze heeft tevens haar CFA level I behaald in 2019.

Lotte Timmermans: “Juno doet haar eigen gedegen en onafhankelijke bedrijfsonderzoeken en gaat daarin een stapje verder dan dat ik kende van andere investeerders. Met een zeer geconcentreerde portefeuille en een lange termijn horizon, krijg ik de ruimte om echt in de bedrijven en de sector waarin ze actief zijn, te duiken. Daarnaast spreekt het me sterk aan dat Juno een focus heeft op kwalitatief hoogstaande groeibedrijven, die veelal nog een familie als strategische aandeelhouder hebben.”

Frans Jurgens, mede-oprichter en lid van het beheerteam van het Juno Selection Fund: “Wij zijn blij dat Lotte gekozen heeft voor Juno. Zij heeft waardevolle ervaring als aandelenanalist die aantoonbaar succesvolle bedrijfsmodellen kan doorgronden. Samen met Rob Deneke en Duncan Siewe hebben we nu, met Lotte erbij, het beheerteam van het Juno Continuation Fund op volle sterkte. Juno’s beheerd vermogen toont een aanhoudend gezonde instroom en onze beleggingsstijl vraagt bovendien om steeds verdere kennisverdieping over de bedrijven waarin we investeren. Met Lotte als toevoeging aan het bestaande team, hebben we nu nog meer slagkracht om dat goed te blijven doen. Wij verheugen ons op een langdurige samenwerking.”