BeeBonds lanceert haar internationale expansie met een project in Menorca

BeeBonds wil haar investeringsgamma uitbreiden via de financiering van vastgoedprojecten in het buitenland. Met dit voor ogen stelt BeeBonds voor fondsen aan te trekken om de bouw te financieren van een appartementencomplex van 32 eenheden op het eiland Menorca aan het strand van Arenal Beach.

Royal Balconies of Menorca zal vanaf maandag om 11 uur op het BeeBonds-platform een tweejarige obligatielening van 4,25 miljoen euro uitgeven tegen een brutorente van 10% per jaar voor het Arenal Beach-project. Deze obligatie-uitgifte is bedoeld om een eerdere obligatie-uitgifte en de rente daarop terug te betalen, en om de aandeelhouders in staat te stellen zich te positioneren voor andere projecten.

Joël Duysan, CEO van BeeBonds: "Spanje is een gebied dat bekend staat bij Belgische investeerders voor hun vastgoedaankopen; hier bieden wij aan om residentiële projecten van hoge kwaliteit te financieren. Minder bekend dan Majorca of Ibiza, is het kleine Baleareneiland niettemin aantrekkelijk vanwege zijn uitzonderlijke leefomgeving, veilig en ver van het massatoerisme. Wij zijn er trots op dat wij dit nieuwe kwaliteitsproject aan onze investeerders kunnen aanbieden."

Het complex zal volledig worden uitgerust met garages, een overloopzwembad met uitzicht op zee, een fitnessruimte, een spa, een businesscentrum en een kinderspeelplaats. Het gebouw zal worden opgetrokken over 5 verdiepingen. Ideaal gelegen op minder dan 250 meter van het strand, zullen de 32 appartementen variëren in grootte van 80m² tot 234m².

Menorca is één van de vier bewoonde eilanden van de Balearen en blijft het minst bezochte grote eiland van de archipel. Menorca is door de UNESCO uitgeroepen tot biosfeerreservaat en heeft een grote ecologische rijkdom.

Het instapticket voor de fondsenwerving bedraagt 500 euro. Geïnteresseerde beleggers vinden alle praktische informatie op de BeeBonds-website: www.beebonds.com