Rothschild & Co Asset Management Europe lanceert nieuw Investment Grade fonds

Met een sterke ervaring in obligatiefondsen met vaste looptijd sinds 2018, lanceert Rothschild & Co Asset Management Europe met R-Co Target 2028 IG zijn 8e generatie van fondsen met een vaste looptijd.

Het kredietfonds R-co Target 2028 IG hanteert een strategie waarbij de obligaties tot eindvervaldag worden aangehouden en belegt in Investment Grade obligaties uit alle geografische gebieden. Deze "buy and hold"-strategie biedt een beter perspectief op het rendement van de looptijd dan een traditioneel fonds en heeft als doel te profiteren van de opleving van aantrekkelijke rendementen van de minst risicovolle emittenten.

"Na het succes van onze vorige fondsen met vaste looptijd leek het logisch om onze klanten een fonds aan te bieden gericht op Investment Grade, een historische expertise van ons kredietbeheer. Wij beschouwen het huidige beleggingsklimaat als gunstig, met rendementen op hoogwaardige effecten die in meer dan tien jaar niet meer zijn voorgekomen", benadrukt Emmanuel Petit, Head of Fixed Income bij Rothschild & Co Asset Management Europe.

Dit aanbod is een aanvulling op ons gamma obligatiefondsen, waaronder R-co Thematic Target 2026 HY, ons High Yield-fonds met vaste looptijd tot 2026, waar u nog kan op inschrijven tot september 2023.

Rothschild deelbewijzen