Schroders stelt Pascal van Buytene aan als Intermediary Account Manager

Pascal van buytene
Pascal van Buytene

Schroders kondigt de benoeming van Pascal van Buytene aan tot Intermediary Account Manager. In deze functie zal hij een aanspreekpunt vormen voor bestaande klanten en daarnaast ook het sales team in Amsterdam en Brussel ondersteunen. Verder zal hij zich richten op sales activiteiten in het intermediaire segment, waaronder onafhankelijke vermogensbeheerders, private banks, wealth managers en family offices.

Het sales team van Schroders in de Benelux bestaat uit elf personen die vanuit kantoren in Amsterdam en Brussel werken.

Voor Van Buytene bij Schroders kwam werken, was hij investment associate bij Suite25, een multi-family office gevestigd in Utrecht. Bij Suite25, hield hij zich voornamelijk bezig met wealth- en investment managementdiensten toegespitst op de wensen van de klant en relatiebeheer. Hij behaalde een Master in Strategic Corporate Finance aan de Universiteit van Maastricht, School of Business and Economics.

Pascal van Buytene: “Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in de fondsen- en beleggingssector verder uit te diepen bij Schroders, een wereldspeler in deze markt met een zeer uitgebreid aanbod van beleggingsoplossingen voor zowel institutionele als retailbeleggers en met een sterke toekomstgerichte focus op duurzaam beleggen.”

Claudia Dawson, Client Director Institutional: “We zijn blij met de komst van Pascal. Met zijn uitgebreide commerciële en klantenrelatie-ervaring betekent Pascal een grote aanwinst voor ons team en zal hij het groeiende succes van Schroders in de Benelux kunnen ondersteunen.”