Benoeming van nieuwe CEO voor Gambit Financial Solutions

Laurent bodson gambit

Aan het eind van dit jaar werd Laurent Bodson benoemd tot CEO van Gambit Financial Solutions. Hij volgt Geoffroy de Schrevel op, die het bedrijf sinds 2009 leidde en verliet om andere mogelijkheden na te streven.

"Mijn ambitie is om onze groei te versterken met behoud van onze wendbare en op duurzaamheid gerichte mentaliteit. Ik heb drie essentiële aandachtspunten: snelle levering, veiligheid en kwaliteit. Onze manier van werken? Een agile mindset en een sterke vasthoudendheid in combinatie met onze financiële en digitale expertise van meer dan 15 jaar", aldus Laurent Bodson.

Als medeoprichter van Gambit en houder van een doctoraat in empirische financiën heeft Laurent Bodson een uitgebreide expertise in portefeuillebeheer en financieel risicobeheer. Hij bekleedde achtereenvolgens de functies van Head of Solutions, COO en CCO van Gambit en zet de ambitie van Gambit voort om de klant centraal te stellen bij beleggingsadvies met behulp van innovatieve technologieën.

Tijdens zijn 15-jarige bestaan is Gambit geleidelijk geëvolueerd van een projectgebaseerde FinTech-start-up naar een aanbieder van productgebaseerde oplossingen. Dit biedt dan een uitgebreide reeks technologische modules en diensten.

Via zijn cloud gebaseerde microservicearchitectuur biedt Gambit financiële instellingen oplossingen die het mogelijk maken om A tot Z beleggingsadviestrajecten op te bouwen : kennis van de klant (KYC), beleggingsaanbevelingen, vermogensbeheer en het volgen van aanbevelingen. Een van de paradepaardjes van Gambit is het Wealth as a Service-aanbod waarmee een beleggingsaanbod geheel of gedeeltelijk kan worden uitbesteed. Op basis van Gambit's standaardmogelijkheden en communicerende API's kunnen spelers in de financiële sector een uniek beleggingsaanbod creëren dat specifiek is afgestemd op hun behoeften en klantverwachtingen.