VFB Happening 25 maart in Gent

Op zaterdag 25 maart is het weer verzamelen geblazen voor het grootste en belangrijkste beleggingscongres van het jaar: de VFB Happening. Deze keer zakken we met zijn allen af naar het ICC te Gent.

Het wordt een volledig nieuw concept. Schrik niet: iedereen krijgt gratis toegang (wel registreren!). Maar zoals steeds krijgen de VFB leden extra voordelen. Alleen zij kunnen de laatste twee slots – tips en de keynote spreker – volgen. Wensen zij een (broodjes)lunch te reserveren, dan kan dat met een korting van 50%. VFB-leden betalen voor een lunch aldus slechts 8 euro in plaats van 16 euro. Je zal merken dat je op de inschrijvingspagina van de Happening op de website van VFB zal kunnen kiezen tussen ‘met’ of ‘zonder’ lunch. Opgelet: ter plaatse kan je geen lunch meer kopen.

‘Gratis’ zal evenwel geen afbreuk doen aan de kwaliteit van het congres. Een volwaardig hoofdprogramma met macro-economische items, bedrijfsvoordrachten, tips en een keynote spreker.

Maar er is nog veel meer. In de 2 speaker corners stellen nog een heleboel CEO’s gedurende een twintigtal minuten hun bedrijf voor en zullen zij je vragen beantwoorden. En dan zijn er nog de workshops en een aantal ‘special items’ die plaats vinden in de Concept Store. Hierover later meer op de website van VFB en in het volgende magazine ‘Gids voor de Beste Belegger’.

-Tijdens de pauzes heb je ruim de tijd om een bezoek te brengen aan de talrijke standen.
-Naar goede gewoonte sluiten we het congres ook af met een receptie. -Nog een praktische tip: Tijdens het VFB-congres raden wij je aan te parkeren in de ondergrondse parking op het pittoreske Sint-Pietersplein. Deze parking ligt op amper 350 meter van het ICC. Voor wie met de trein komt: het station ligt op 900 meter van het ICC.

Toegangsprijs: gratis (registreren noodzakelijk)

Lunch: 8 euro leden; 16 euro niet-leden (vooraf bestellen!)

Exclusief voor VFB-leden:
-5 Belgische, 5 Europese en 5 Wereld tips
-Keynote spreker
-Opname achteraf beschikbaar
-Deelname aan prijstrekking zilvermuntstukken The House/ Silverfund

Programma Happening Gent

Vfb happening
Klikt u hier voor meer informatie.