Natasha Latich benoemd tot hoofd internationale distributie bij Flossbach von Storch

Natasha latich
Natasha Latich

Flossbach von Storch blijft haar internationale activiteiten uitbreiden. Natasha Latich is van Allianz Global Investors (AllianzGI) overgestapt naar Flossbach von Storch en zal zich als hoofd internationale distributie in de toekomst onder andere bezighouden met de distributie van fondsen op buitenlandse markten. Naast de binnenlandse markt zijn de beleggingsfondsen van Flossbach von Storch ook verkrijgbaar in Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, België, Luxemburg, Liechtenstein en Zwitserland.

"Natasha Latich heeft een zeer goed gevoel voor de specifieke kenmerken van internationale markten en de behoeften van onze lokale distributiepartners; ze heeft ook zeer goede connecties binnen de sector", zegt Kurt von Storch, oprichter en CEO van Flossbach von Storch. "We zijn erg blij dat we haar voor FvS hebben kunnen aantrekken."

Natasha Latich werkte eerder ongeveer 16 jaar bij AllianzGI, meest recentelijk als Managing Director, Head of Global Banks in München. Daarvoor werkte ze ook voor het bedrijf in Singapore en New York.