Analist.nl sluit Damrak i.v.m. 5-jarig bestaan

Op dinsdag 26 januari had Analist.nl de eer om de handel op het Damrak af te mogen sluiten. Analist.nl kreeg deze eer van NYSE Euronext in het kader van het 5-jarige bestaan van de website.

Klokslag half zes sloeg directeur Ronald Kok op de gong om de AEX -index met een winst van 1,03% op 329,65 punten af te sluiten. Kok noemde de afsluitingsceremonie een hele eer. "Het slaan op de gong in het hart van de Nederlandse financiële markten is een mijlpaal in ons 5-jarige bestaan" aldus Kok. "Met Analist.nl zijn we druk bezig om onze sterke presentie in Nederland verder uit te breiden. Onze grote posities in zowel de particuliere als de professionele markten willen in de komende jaren verder verstevigen".

We zijn bezig met zowel diepte- als breedte-investeringen om onze professionele ambities verder uit te kunnen bouwen. Het videokanaal Beursupdate.tv is een eerste onderdeel van de strategie".
Helaas ontbrak CTO Dominique van Helvoirt bij de ceremonie.Bij deze willen wij iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan het succes van Analist.nl. Daarnaast willen wij u, onze trouwe bezoeker, ook hartelijk bedanken. Wij hopen u nog vele jaren te mogen zien terugkeren op onze websites.