IMD professor George Kohlrieser opent het nieuwe High Performance Leadership jaar in Nederland

Professor George Kohlrieser is een klinisch pyscholoog die verbonden is aan IMD, waar hij professor van Leadership and Organizational Behaviour is en tevens adviseur van verschillende internationale organisaties. Hij bezoekt Nederland i.v.m. de start van een serie High Performance Leadership sessies met een aantal vooraanstaande Nederlandse bedrijven.

Het Zwitserse International Institute for Management Development (IMD) is een van de top tien business schools in de wereld. Met meer dan 60 jaar ervaring, heeft IMD een praktische benadering van bedrijfskunde opleidingen ontwikkeld. IMD levert innovatieve en coöperatieve oplossingen voor de problemen van haar klanten. IMD heeft een internationaal perspectief en is in staat de complexiteit van de globale omgeving goed te doorgronden.

IMD biedt top internationale bedrijven een innovatieve en uitgebreide keuze aan studie programma's, instrumenten en diensten, waaronder 20 open-enrollment executive development programma's zoals intensieve MBA en executive MBA programma's, alsmede specifieke programma's die samen met bedrijven worden ontwikkeld. "Real-impact learning" programma's voor managers en technieken voor het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten garanderen dat IMD deelnemers meer kunnen bijdragen en meer kunnen worden.