Juno Investment Partners ontvangt 5 steren van Morningstar

Juno Investment Partners is verheugd en trots mee te kunnen delen dat het als enige Nederlandse partij in Europese midcap aandelen een 5-sterren Morningstar Rating is toegekend voor haar Juno Selection Fund. Morningstar is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek en biedt objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor particuliere beleggers. De Morningstar Rating is gebaseerd op prestaties van een fonds in zijn Morningstar Categorie en houdt rekening met kosten.

Tevens kreeg het Juno Selection Fund de hoogste rating van Lipper Leaders (5) toegekend voor haar Total Return. Ditmaal wederom als enige Nederlandse partij in haar categorie. Lipper is een aan Thomson Reuters gelieerde data analist welke research en analytische tools levert over aandelenfondsen wereldwijd.

Het Juno Selection Fund is drie jaar geleden gestart met beleggen in aandelen van Europese kleine en middelgrote ondernemingen en heeft in die tijd een rendement van 30% behaald, terwijl het risico lager dan gemiddeld lag.