Kempen & Co weer bovenaan Extel-ranglijst

Kempen & Co scoort wederom hoog op de vandaag gepubliceerde Extel-ranglijst. Deze Europese ranglijst wordt jaarlijks uitgegeven door Thomson Reuters. De Extel-prijzen gelden in de bankwereld als de Oscars voor brokers. In alle voor Kempen relevante categorieën scoort de Amsterdamse zakenbank een Europese top drie positie.

In de Benelux heeft Kempen & Co het beste team wat betreft Benelux Country Analysis. Kempen & Co heeft volgens de Extel- ranglijst de beste sales specialist in small en midcap aandelen Benelux in huis. Op het gebied van Benelux: Country Analysis gelden twee Kempen-analisten als de nummers één en drie.

Op het gebied van Europees vastgoed eindigt Kempen & Co tussen de internationale zakenbanken op de derde plaats en werd door beursgenoteerde vastgoedondernemingen voor de derde keer op rij tot beste van Europa verkozen.

Opgetogen
“Een prachtige uitslag”, reageert Joof Verhees directeur van Kempen & Co. “Evenals het vorige jaar staan we bovenaan de ranglijsten. Beleggers erkennen dat wij experts zijn in onze niches. We doen niet alles, maar wat we doen is van wereldklasse. Die erkenning zie ik ook terug in onze klantenbasis. Van de mondiale top 10 van aandelenbeleggers doen wij zaken met alle tien. Cliënten waarderen onze onafhankelijke en diepgaande research en dat komt in deze resultaten tot uiting”

Uitslag
Verhees ziet in de uitslag een bevestiging van de kwaliteit en benadrukt dat het om teams gaat. “Het is natuurlijk geweldig dat er ook veel aandacht is voor onze talentvolle medewerkers die persoonlijk bovenaan de ranglijsten staan. Het fijne is, dat zij als eerste erkennen dat al ons werk, teamwerk is.”