Schroders breidt Fixed Income team uit met Bob Jolly

Schroders heeft Bob Jolly aangesteld in een nieuwe functie binnen het team voor vastrentende beleggingen: hij wordt Hoofd Global Macro in Londen. Bob Jolly zal het team in september komen versterken en wordt ook hoofdverantwoordelijke voor een aantal macro- en multisector-portefeuilles, die beheerd worden door het in totaal tienkoppige team in Londen.

Diverse mandaten onder beheer
De mandaten omvatten momenteel totaal-, staatsobligatie- en absoluut-rendementstrategieën met een vermogen van bijna USD 15 miljard onder beheer. Bob zal ook samenwerken met regionale portefeuillebeheerders in Azië en de VS om Schroders ’ internationale macro-economische beleggingsstructuur verder te ontwikkelen.

Voorheen bij UBS Global Asset Management
Bob Jolly maakt de overstap naar Schroders vanuit UBS Global Asset Management, waar hij Hoofd was van Global Sovereign, Currency en UK Fixed Income Portfolio Management. Voordien werkte Bob meer dan twintig jaar bij Gartmore, waar hij Hoofd was van Currency en Fixed Income Portfolio Construction. Bob was ook twee jaar werkzaam bij SEI, waar hij specifiek op de klant afgestemde overlay-oplossingen ontwikkelde voor Europese institutionele klanten.