PGGM en Duisenberg school of finance gaan samenwerking aan

Pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM en Duisenberg school of finance (DSF) gaan voor vijf jaar een samenwerking aan. Met gezamenlijke evenementen en een intensief uitwisselingsprogramma willen de partijen elkaar versterken.

Binnen de samenwerking worden activiteiten georganiseerd gericht op kennisdeling tussen de ambitieuze DSF- studenten en de experts van PGGM, gebruikmakend van elkaars netwerk. DSF-studenten krijgen op die manier - tijdens en na hun studie - exclusief toegang tot medewerkers en de expertise van PGGM, terwijl PGGM in contact komt met nieuw financieel talent.

Toegang tot finance professionals
Martin van Rijn, Chief Executive Officer PGGM: ”De samenwerking met Duisenberg school of finance verschaft ons directe toegang tot getalenteerde financials in spé en de excellente opleidingsprogramma’s van DSF. Wij maken graag gebruik van het talent van de DSF-studenten en –afgestudeerden en ontwikkelen dit graag verder met onze medewerkers binnen onze organisatie. Uit ervaring weten we dat DSF-afgestudeerden hun kennis met de juiste vaardigheden uitstekend toepassen in de complexe maatschappelijke context waarin wij werken”.

Professor Dirk Schoenmaker, Dean bij Duisenberg school of finance:GGM is voor ons een interessante partij om mee samen te werken. Er gebeurt erg veel op pensioen gebied en Nederland heeft daar een voortrekkersrol in. PGGM heeft dan ook een lange historie van innovaties. Ik kijk uit naar het delen en ontwikkelen van kennis met hen en hoop zeker een aantal van hun mensen bij ons voor de klas te zien.”