Citigate First Financial wederom nr 1 op NL M&A markt

Met een totale transactiewaarde van meer dan € 8 miljard in de eerste helft van 2012 is Citigate First Financial wederom de nummer 1 onder de communicatieadviesbureaus op de Nederlandse M&A-markt. Dat blijkt uit het halfjaarlijkse onderzoek onder PR-bureaus wereldwijd van mergermarket, een onafhankelijke informatiedienst die gespecialiseerd is in berichtgeving over fusies en overnames.

Citigate First Financial heeft over de eerste helft van 2012 11 transacties met een totale transactiewaarde van meer dan € 8 miljard op haar naam gezet. Daarmee prolongeert Citigate First Financial haar positie als marktleider op de Nederlandse M&A-markt.

De wereldwijde M&A-markt is in het afgelopen halfjaar in transactiewaarde met ruim 18% afgenomen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar tot $ 968,5 miljard. De Europese transactiewaarde vertegenwoordigde met $ 352,9 miljard ruim 36% van de totale M&A-markt.

Recente deals

Citigate First Financial is als communicatieadviseur betrokken bij Nederlandse en grensoverschrijdende transacties, waaronder fusies en overnames, reorganisaties en crisissituaties. In het afgelopen halfjaar zijn onder meer de beursgang van Ziggo en D.E MASTER BLENDERS 1753 op Euronext Amsterdam door Citigate begeleid en daarnaast is América Móvil geadviseerd bij het partiële bod op KPN .