Exlusief voor de lezers van Analist.nl: gratis valutaboek

Speciaal voor de bezoekers van Analist.nl bieden wij in samenwerking met Saxo Bank u het boek 'Complete Gids voor de Valutahandel' aan. Het boek is geschreven door Pierre-Antoine Dusouillier en Pieter Jan Datema van Saxo Bank.

Pieter Jan Datema
Pieter Jan Datema

Valutahandel (ook wel ‘Forex’ of ‘FX’ genoemd) is de grootste financiële markt. Wereldwijd wordt er voor ongeveer $ 4 biljoen ($ 4000 miljard) aan valuta’s per dag verhandeld. Dat is tien keer meer dan de omzet van alle aandelenbeurzen bij elkaar. De handel in valuta gaat 24 uur per dag door en wordt voortdurend gedreven door politiek en economisch nieuws. Dat maakt het tot een erg aantrekkelijke markt voor beleggers, en verklaart de snel stijgende wereldwijde populariteit van het beleggen in valuta.

Valutahandel in de diepte en breedte

Het doel van dit boek is om de beginner op de valutamarkt een leidraad te geven en te begeleiden bij de eerste stappen als valutahandelaar.
Complete Gids voor Valutahandel
Complete Gids voor Valutahandel
Er wordt uitgelegd wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de valutamarkt en de aandelenmarkt. U leert de basisbegrippen van valutahandel en wat elke ‘trader’ moet weten om toe te treden tot de valutamarkt. Het boek bevat daarnaast technische en fundamentele analyses, vertelt alles over het functioneren van economische kalenders en geeft een omschrijving en opsomming van de eigenschappen van elk ’valutapaar‘.

Tips

Voor wie verder wil gaan bevat deze gids ook nog tips voor de populairste En meest efficiënte tradingstrategieën en analyses van het functioneren van producten die afgeleid zijn van de valutamarkt. Dankzij de heldere opzet is Complete Gids voor de valutahandel de perfecte handleiding voor het leren handelen op de valutamarkt.

Gratis te verkrijgen

Het boek wordt door Analist.nl in een beperkte mate gratis aangeboden. U kunt zich voor het boek aanmelden door uw naam en adres te e-mailen naar: valutagids@analist.nl (het boek wordt alleen verstuurd naar Nederlandse inwoners). Bent u woonachtig in het buitenland? Neem dan contact met Saxo Bank op (+31) 20 333 2131 of mail naar nederland@saxobank.nl