Gratis kaarten congres Grip op je Vermogen

Zorgen over Europa, bezuinigingen in Nederland en onzekerheid op de financiële markten. We hebben er allemaal mee te maken, maar willen er geen speelbal van worden. Het congres Grip op je Vermogen laat zien wat u zelf kunt doen om uw pensioen, eigen woning en beleggingen succesvol te beheren. Daarnaast laten topondernemers u zien hoe duurzaamheid en technologie uw financiële toekomst beïnvloeden.

De dagvoorzitters zijn Eva Jinek (vrijdag) en Jeroen Pauw (zaterdag). Bekende sprekers zijn onder andere Ruud Lubbers, Jaap van Duijn , Bob Homan, Boris Veldhuijzen van Zanten, Henriëtte Prast en Paul Schnabel.

Vrijdag 5 okt. is volgeboekt, alleen nog kaarten voor zaterdag 6 okt.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober zal de tweede editie van Grip op je Vermogen plaatsvinden. Vrijdag is 5 oktober is echter volgeboekt. Alleen voor de zaterdag zijn er nog kaarten beschikbaar. Opnieuw heeft het congres een onderscheidend en inspirerend programma, waarbij topsprekers hun visie geven op bovenstaande kwesties. Met de objectieve en praktische informatie uit de workshops kunt u direct aan de slag om grip te houden op uw vermogen.

Gratis toegang Grip op je vermogen

Speciaal voor haar leden biedt Analist.nl 50 gratis toegangskaarten aan voor dit congres. Let wel de gratis toegangskaarten zijn zeer beperkt. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: gripopjevermogen@analist.nl

Klikt u hier voor de directe inschrijving onder vermelding van doorverwijzing Analist.nl.