64ste HCC!beleggen symposium op 28 maart

Dit voorjaar organiseert HCC!beleggen voor de 64-ste keer het beleggen symposium. Deze dag staat centraal om u te leren zelf vanuit huis te beleggen! Er zijn de hele dag door lezingen, kennismakingen en presentaties.

Tijdens dit 64-ste HCC beleggen Symposium zullen naast de traditionele beleggingsmethode u een aantal alternatieve worden aangereikt . Zo zal bijvoorbeeld crowdfunding en een hedge fund worden besproken. Ook het handelen en het bouwen van een tradingsysteem zal aan de orde komen. Kortom er staan weer een groot aantal interessante onderwerpen op het programma.

Mini-beurs

Daarnaast zijn er ook weer een groot aantal leveranciers aanwezig die u graag wegwijs maken in de door hun geboden diensten. Het symposium biedt een ideale moment om contact te leggen met leveranciers, medebeleggers of oude contacten aan te halen. it keer is er ook de mogelijkheid om het symposium thuis te volgen of terug te kijken (zie de website voor informatie over deze webinars). Je mist dan natuurlijk wel de gezellige contacten en de beleggersmarkt!

  • Hele dag diverse lezingen in twee zalen door boeiende sprekers.
  • Kennismaken met en hernieuwen van contact met mede-beleggers.
  • Nieuwe ontwikkelingen, boeken en programmatuur.
  • Kennis maken met financiële diensten, producten en innovaties bij leveranciers.

    Wanneer: 28 maart 2015
    Aanvang: 10.00 uur

    Waar: Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte
    Henri Dunantplein 4
    3731 CL De Bilt

    Entree: Voor HCC-leden: Gratis Voor niet-leden : EUR: 15.-

    Klikt u hier voor meer informatie over het HCC Beleggers symposium 2015.