Voor elke situatie de beste lening

Een Persoonlijke lening biedt u de zekerheid van een vaste maandtermijn, rente en looptijd. Persoonlijke leningen worden voornamelijk afgesloten om er een (eenmalige) grote uitgave mee te financieren. U kunt hierbij denken aan een auto, caravan of verbouwing. Het grote voordeel van een Persoonlijke lening is dat deze zorgt voor zekerheid. Zo weet u vooraf precies hoeveel u leent en ook tegen welk rentepercentage u leent, de looptijd van de lening en wat u maandelijks moet betalen.

U kunt met een Persoonlijke lening de verwachte levensduur van uw bestedingsdoel, zoals bijvoorbeeld een auto, afstemmen op de looptijd van de lening. De looptijden variëren van minimaal 6 tot maximaal 180 maanden. Meer over een persoonlijke lening.

Het Doorlopend krediet is een kredietvorm die u flexibiliteit biedt. Zo kunt u tot aan het afgesproken kredietlimiet onbeperkt geld opnemen wanneer dat nodig is. Daarnaast mag u altijd boetevrij (geheel of gedeeltelijk) extra aflossen. De bedragen die u gedurende de looptijd aflost kunt u ook weer opnieuw opnemen. Met een Doorlopend krediet houdt u zo altijd geld achter de hand.

U betaalt maandelijks een vast percentage van de limiet aan rente en aflossing. De rente van het Doorlopend krediet is variabel en betaalt u alleen over het bedrag dat u daadwerkelijk heeft opgenomen. Bij deze kredietvorm kan de rente stijgen of dalen, wat kan betekenen dat u langer of korter betaalt totdat uw krediet volledig is afgelost.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
redactie@analist.nl

Copyright Analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.