Het LYNX Beleggersdebat: 12 unieke tips voor 2017

Januari is een maand waarin veel beleggers op zoek gaan naar nieuwe beleggingskansen. Om u hierin te begeleiden, organiseert LYNX op donderdag 12 januari voor de zesde keer op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland. Deze avond geven 4 beleggingsexperts ieder 3 gouden tips voor 2017. Welk aandeel mag niet ontbreken in uw portefeuille? U kunt zich hier gratis inschrijven.

<a href='/begrippen/26-euronext'> Euronext </a>

Wat kunt u van het debat verwachten?

Heeft u al een bepaalde verwachting voor het komende beursjaar? Iedere expert presenteert twee unieke beleggingstips voor het jaar 2017 waarmee u een completer vooruitzicht op het komende beursjaar heeft.

De experts worden op de proef gesteld tijdens battles. Hier gaan ze de strijd met elkaar aan over onderwerpen als olie, stijgende rentes en de invloed van Trump.

Via een LIVE poll en chat kunt u bepalen wie u overtuigd heeft en de winnaar van de avond wordt. U kunt het debat gratis volgen vanaf uw eigen computer, tablet of mobiel. Tijdens het debat heeft u de mogelijkheid uw persoonlijke vragen te stellen aan de experts.

De experts van 2017

Titelverdediger Jim Tehupuring van ProBeleggen neemt het deze avond op tegen Nico Inberg van IEX, André Brouwers van het Beleggingsinstituut en Karel Mercx van Beleggersbelangen.

Jimtehupuring
Jim Tehupuring

Jim Tehupuring

U kent Jim wellicht van zijn marktanalyses bij RTL Z, BNR Nieuwsradio of de column die hij schrijft in de Telegraaf . Ook was hij wekelijks te gast bij WNL, Eenvandaag en co-presentator van het TV-programma ‘Thuis op de Beurs ’.

Met zijn platform ProBeleggen draagt Jim bij aan zijn persoonlijke missie om beleggen toegankelijker te maken.

Nico Inberg

Nicoinberg
Nico Inberg

Nico heeft ruim 20 jaar ervaring op de financiële markten als partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon.

De afgelopen jaren heeft hij gewerkt bij De Belegger in België en momenteel voor IEX als Head of Markets & Research.

Karel Mercx

Op dit moment is Karel beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen en is hij hoofdredacteur bij VoorMorgen.Nu.
Regelmatig is Karel te gast als spreker bij verschillende beleggingsevenementen.
Karelmerx
Karel Mercx
Ook schrijft hij regelmatig columns in het NRC Handelsblad en voor IEX.

Zijn handtekening staat ook onder veel artikelen op het LYNX Kennisportaal.

André Brouwers

André is oprichter van Het Beleggingsinstituut. Dit instituut verzorgt educatie en informatie voor, met name, particuliere en professionele beleggers. André geeft hier onder andere persoonlijke coaching aan vermogende beleggers.
Andrebrouwers
André Brouwers
Hoe reageren de experts op de top down aanpak van Jim? Worden analisten nog strijdlustiger bij de evenwichtige aanpak van Nico? Moedigt André aan tot spreiding en waar ziet Karel de beste instapmomenten?

U maakt het donderdagavond mee.

We zien ernaar uit om u te verwelkomen tijdens het 6e LYNX Beleggersdebat! U kunt zich hier gratis inschrijven.