BeursTalk Beleggersmiddag op 22 maart in Amsterdam!

De zeer succesvolle BeursTalk Beleggersmiddag in oktober jongstleden smaakt naar meer. Vandaar dat we er een vervolg aan geven komend voorjaar, op woensdagmiddag 22 maart 2023. Uiteraard doen we dat met dezelfde partners: VanEck ETF's en Euronext. Het evenement zal net als de vorige keer plaatsvinden in het karakteristieke beursgebouw, Beursplein 5 in Amsterdam.

In het kort

Spreiding in een portefeuille aanbrengen met ETFs. Het is windkracht negen op de beurs. Koersen klotsen omlaag en omhoog. Inflatie vreet zich door de waarde van uw beleggingen heen. Waar strandt het schip?

Martijn Rozemuller bespreekt hoe u met ETFs een gespreide beleggingsportefeuille kunt bouwen. Peter Siks is werkzaam bij Saxo als beleggingstrainer. Al 35 jaar leert hij beleggers verstandige keuzes te maken, en te bhouden voor de valkuilen. Hij zal ingaan op de vraag hoe je als belegger op verstandige wijze een beleggingsportefeuille opbouwt.

Het laatste woord is voor Marianne Brackel, Senior Liquidity Provider Manager bij Euronext. Van haar krijgt je uitleg over wat er achter de schermen gebeurt, hoe de effectenhandel in z’n werk gaat.

Aan het eind van de middag is er een borrel en krijg je een rondleiding door het karakteristieke beursgebouw, Beursplein 5 in Amsterdam. Het beursgebouw is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, tevens is er parkeergelegenheid (Q-park Bijenkorf). Wees er snel bij, want het aantal tickets (€19,95 pp) is beperkt!

Voor informatie- en advertentiedoelstellingen. Beleggen brengt risico met zich mee. U dient de prospectussen en EBIs van de ETFs te lezen alvorens een beleggingsbeslissing te nemen.

Agenda

14.00 - 14.30 Ontvangst
14.30 - 14.45 Introductie Rob Jansen, Host Beurstalk podcast
14.45 - 15.15 Lezing & vragen, ETF’s: Martijn Rozemuller, Managing Director & Head of Europe at VanEck Europe
15.15 - 16.00 Lezing & vragen, Beleggen Algemeen: Peter Siks, Beleggerstrainer SaxoAcademy
16.00 - 16.30 Lezing & vragen, Werking Beurshandel: Marianne Brackel, Senior Liquidity Provider Manager at Euronext
16.30 - 16.35 Afsluiting, dankwoord Rob
16.35 - Borrel
17.15 - 17.45 - Slot Gong Ceremonie

Martijn rozemuller
Martijn Rozemuller

De sprekers

Martijn Rozemuller

Martijn is CEO bij VanEck Europe. Hij begon zijn carrière als optiehandelaar bij Optiver, een Nederlandse firma die actief is op het gebied van high frequency trading. Hier werd Martijn partner.

Hij richtte in 2009 de eerste Nederlandse ETF-aanbieder Think ETF's op, een bedrijf dat later door VanEck werd overgenomen. Martijn geeft enthousiast financiële voorlichting aan het grote publiek en wil daarmee mensen aansporen om te gaan beleggen.


Peter Siks

Peter siks
Peter Siks

Peter Siks is met bijna 35 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in de financiële wereld. Van vloerhandelaar tot handelsmanager van een effectenhuis en van opleider van professionele marketmakers tot de co-auteur van twee beleggingsboeken (waarvan 'Beleggen voor Dummies’ de bekendste is).

Peters kracht is het toegankelijk maken van complexe materie, bijvoorbeeld in trainingen en webinars maar ook podcast en artikelen.

Daarbij zijn terugkomende onderwerpen niet alleen optiebeleggen, risicomanagement en portefeuilleopbouw maar ook de psychologische aspecten van traden en beleggen. Goed om te weten: Peter geeft geen beleggingsadvies.

Marianne Brackel

Marianne brackel
Marianne Brackel

Marianne Brackel is sinds juli 2020 als Senior Liquidity Provider Manager werkzaam bij Euronext, waar zij op dagelijkse basis als aanspreekpunt voor diverse handelshuizen fungeert. Voor haar carrière bij Euronext was zij geruime tijd werkzaam in de financiële sector in Londen, onder meer als Sales Trader bij ETF market maker Jane Street en Business Development Manager bij S&P Global.

Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Marianne medebestuurslid bij Women in ETFs Nederland en een vaste spreker bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Marianne ronde een MSc Finance af aan de Duisenberg School of Finance.

Tickets kunt u hier bestellen. Voor vragen kun je mailen naar info@beurstalk.com.