Extreem hoog dividend aandeel Deutsche Post

Beleggers in het aandeel Deutsche Post kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Deutsche Post nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,17 euro. Deutsche Post's dividendrendement ligt dus op 3,96 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de transport- & logistiekbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Historische dividendrendementen Deutsche Post

Morgen komt het Duitse Deutsche Post haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 62,23 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 60,44 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Deutsche Post in beeld plus taxaties 2018

koersdata

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 2,13 miljard euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 1,75 euro over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 16,87 uit.

Laatste taxaties rond de 35 euro

Credit Suisse , Citigroup en Morgan Stanley gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Deutsche Post's beurswaarde 35,77 miljard euro.

Historische beurskoersen Deutsche Post

koersdata deutschepost

Om 10.03 staat het aandeel 0,27 procent lager op 29,53 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.