Aanzienlijk dividendrendement Aegon

Fors dividend Aegon

Beleggers in het aandeel Aegon kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Aegon nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,28 cent. Aegon 's dividendrendement komt dus op 5,19 procent uit. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Aegon

Morgen zal het Nederlandse Aegon haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De omzet van Aegon over dit jaar komt uit op 23,03 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2017 toen het concern 57,81 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Aegon in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 1,39 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 68 cent verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 7,94 uit.

Recente koersdoelen rond de 6 euro

Barclays , HSBC en ABN AMRO gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Aegon 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 10,95 miljard .

Om 11.29 koerst het aandeel 0,19 procent lager op 5,4 euro.

Historische koersen Aegon 2007-2018

aandelenanalyses aegon

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.