BB Biotech in top Zwitserse dividendrendementen

Fors dividend BB Biotech

Beleggers in het aandeel BB Biotech kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel BB Biotech nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. De consensus van het dividend ligt op 3,37 CHF per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 4,85 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de biotechnologiesector ligt op een nihile 0,5 procent.

Dividendrendementen BB Biotech

BB Biotech komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 0 miljoen CHF. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 730,05 miljoen CHF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten BB Biotech in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 649 miljoen CHF. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 11,82 CHF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 5,88.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt BB Biotech 's marktkapitalisatie 3,85 miljard CHF. Het aandeel BB Biotech was de afgelopen 12 maanden vrij erg bewegelijk. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel BB Biotech 7 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 62 en de 75 CHF. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 360 procent hoger.

Om 11.01 stond het aandeel 0,29 procent lager op 69,45 CHF.

Historische koersen BB Biotech

financiele analyse bbbiotech

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.