Stevig dividendrendement CME Group

Fors dividend CME Group

Beleggers in het aandeel CME Group kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel CME Group tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 6,35 dollar. CME Group 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,5 procent. Het doorsnee dividendrendement van de financiële dienstensector ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen CME Group

Morgen zal het Amerikaanse CME Group met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van CME Group over dit jaar komt uit op 4,08 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 3,64 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten CME Group in beeld plus taxaties 2018

fundamantele data

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 2,24 miljard dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 6,58 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 27,54 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van CME Group ' nu rond de 61,3 miljard dollar. Het aandeel CME Group bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel CME Group maar liefst 40 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 129 en de 184 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 274 procent hoger.

Het aandeel sloot maandag op 181,22 dollar.

Koershistorie CME Group 2007-2018

fundamantele data cmegroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.