Analistengilde noemt SBM Offshore goedkoop aandeel

Het aandeel SBM Offshore zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel SBM Offshore op dit niveau momenteel een goedkoop aandeel Het aandeel wordt nu door 11 analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: 1 keer verkoop,4 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 17,73 euro. Dit is circa 22 procent meer dan de huidige koers van 14,1 euro. DeGroof Petercam, Barclays en Kepler Capital Markets gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Koersdoelen voor SBM Offshore verspreid

fundamantele data

SBM Offshore 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 3,01 miljard euro. Het aandeel SBM Offshore was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel SBM Offshore 8 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 17 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 10 procent hoger.

Historische koersen SBM Offshore

financiele analyse sbmoffshore

Om 16.35 stond het aandeel 3,12 procent hoger op 14,1 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.