Aanzienlijk dividendrendement Warehouses Estates

Beleggers in het aandeel Warehouses Estates kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Warehouses Estates tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. De consensus van het dividend ligt op 1,49 euro per aandeel. Warehouses Estates's dividendrendement bedraagt dus momenteel 6,62 procent. Het gemiddelde dividend van de vastgoedbedrijven ligt op een prima 2 procent.

Historische dividendrendementen Warehouses Estates

De omzet van Warehouses Estates over dit jaar komt uit op 63 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 47,87 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Warehouses Estates in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 39 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1,77 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 12,71 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Warehouses Estates' nu rond de 434 miljoen euro. Het aandeel Warehouses Estates was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel Warehouses Estates 16 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 23 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 12 procent hoger.

Historische beurskoersen Warehouses Estates

koersgrafieken warehousesestates

Het aandeel sloot donderdag op 22,5 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.