Extreem dividendrendement Aareal Bank

Fors dividend Aareal Bank

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Aareal Bank nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2 euro. Aareal Bank 's dividendrendement komt hiermee uit op 5,25 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de banken levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2,38 procent op.

Dividendrendementen Aareal Bank

Aareal Bank zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 975,11 miljoen euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 1,27 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Aareal Bank in beeld plus taxaties 2016

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 199 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 3,3 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,55 uit.

Recente koersdoelen rond de 40 euro

Het aandeel Aareal Bank wordt door 11 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 36,14 euro. Dit is circa 4 procent minder dan de huidige koers van 38,1 euro.

De laatste 3 adviezen voor de bank zijn afkomstig van Deutsche Bank HSBC en Equinet-ag.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Aareal Bank 's marktkapitalisatie 2,28 miljard euro.

Het aandeel staat om 10.40 0,81 procent lager op 38,1 euro.

Historische beurskoersen Aareal Bank

fundamenteel onderzoek aarealbank

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.