Analisten: William Hill op stoom voor recordomzet en fors dividendrendement

Fors dividend William Hill

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel William Hill nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 12 GBp. William Hill's dividendrendement komt hiermee uit op 4,62 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de entertainmentbedrijven ligt op een aantrekkelijke 2,38 procent.

Dividendrendementen William Hill

Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 1,63 miljard GBp. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 1,59 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten William Hill in beeld plus taxaties 2016

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 183 miljoen GBp. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 21 GBp over. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 12,36 te liggen.

Jongste koersdoelen rond de 248 GBp

Het aandeel William Hill wordt door 16 fundamentele analisten gevolgd. Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 333,25 GBp. Dit is circa 28 procent meer dan de huidige beurskoers van 259,5 GBp.

De laatste 3 adviezen voor entertainmentsector zijn afkomstig van HSBC Morgan Stanley en UBS

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt William Hill's marktkapitalisatie 227,56 miljard GBp.

Om 10.41 staat het aandeel 0,19 procent lager op 259,5 GBp.

Historische beurskoersen William Hill

fundamenteel onderzoek williamhill

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.