Extreem hoog dividend aandeel Pfeiffer Vacuum

Fors dividend Pfeiffer Vacuum

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Pfeiffer Vacuum nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3,45 euro. Pfeiffer Vacuum 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,3 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriele bedrijven ligt op een aantrekkelijke 1,90 procent.

Dividendrendementen Pfeiffer Vacuum

Pfeiffer Vacuum publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 469,13 miljoen euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 474,2 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Pfeiffer Vacuum in beeld plus taxaties 2016

koersdata

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 47 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 4,83 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende op 21,67 te liggen.

Laatste analistentaxaties rond de 117 euro

Pfeiffer Vacuum wordt door 10 analisten gevolgd (alleen op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de uitstaande koersdoelen voor het aandeel staat op 107,07 euro. Dit is ruim 2 procent meer dan de huidige beurskoers van 104,65 euro.

DZ Bank, Hauck & Aufhauser en Kepler Capital Markets gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Pfeiffer Vacuum 's marktkapitalisatie momenteel 1,03 miljard euro.

Om 10.05 staat het aandeel 0,11 procent hoger op 104,65 euro.

Historische koersen Pfeiffer Vacuum

koersdata pfeiffervacuum

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.