Extreem dividendrendement Vonovia

Morgen komt het Duitse bedrijf Vonovia met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 1,72 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 5,55 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Vonovia in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten gaan voor 2017 uit van een nettowinst van 868 miljoen euro. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 1,78 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 19,57.

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Vonovia tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,32 euro. Vonovia's dividendrendement komt hiermee uit op 3,79 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een nihile 0,35 procent.

Historische dividendrendementen Vonovia

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Vonovia's marktkapitalisatie 16,23 miljard euro.

Historische koersen Vonovia

koersdata vonovia

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.