Analisten gaan uit van recordjaar voor Adva Optical

Adva Optical zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal aan de pers presenteren. Gezien de de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 614,54 miljoen euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 566,69 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Adva Optical in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 34 miljoen euro. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 69 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12,72.

Dividenduitkeringen worden van Adva Optical niet verwacht. Gemiddeld levert een aandeel in de bouw- en infrastructuurbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1,18 procent op.

Laatste taxaties rond de 12 euro

Oddo Seydler Bank, Hauck & Aufhauser en Deutsche Bank gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Adva Optical ' nu rond de 433,26 miljoen euro.

Het aandeel staat om 9.19 0,55 procent hoger op 8,78 euro.

Historische beurskoersen Adva Optical

fundamenteel onderzoek advaoptical

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.