Nog steeds fors dividendrendement AB Inbev

Fors dividend AB AB InBev

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel AB AB InBev nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3,91 euro. AB AB InBev 's dividendrendement komt hiermee op 3,92 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de brouwerijen ligt op een prima 1,50 procent.

Dividendrendementen AB AB InBev

Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 57,02 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 45,52 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten AB AB InBev in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 8,62 miljard euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 4,32 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 23,11.

Meest recente koersdoelen rond de 114 euro

De meest recente adviezen voor de bierbrouwer zijn afkomstig van HSBC , UBS en Jefferies & Co..

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt AB AB InBev 's beurswaarde 160,35 miljard euro.

Het aandeel staat om 12.03 0,1 procent lager op 99,82 euro.

Historische koersen AB AB InBev

fundamenteel onderzoek abinbev

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.