Omzetstijging Hapag-Lloyd aldus consensus analisten

Hapag-Lloyd zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 12,64 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 12,61 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hapag-Lloyd in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 339 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1,7 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 40,29.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,54 cent. Hapag-Lloyd's dividendrendement is dus 0,79 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de transport & logistieksector ligt op een aantrekkelijke 1,69 procent.

Actuele koersdoelen nabij de 37 euro

JP Morgan, Jefferies & Co. en HSBC gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Hapag-Lloyd's beurswaarde 12,04 miljard euro. Het aandeel Hapag-Lloyd was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Hapag-Lloyd maar liefst 164 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 23 en de 82 euro.

Historische koersen Hapag-Lloyd afgelopen 10 jaar

koersgrafieken hapag-lloyd

Klikt u hier voor dividend aandeel Hapag-Lloyd. Om 12.21 stond het aandeel 2,48 procent lager op 68,5 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.