Adecco dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Morgen presenteert het Zwitserse Adecco haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat records voor het bedrijf zijn. De omzet van Adecco over dit jaar komt uit op 23,68 miljard CHF. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 22,71 miljard CHF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Adecco in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

De meeste analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 806 miljoen CHF. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 4,8 CHF verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 16,43.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,35 CHF. Het dividendrendement ligt zodoende op 2,98 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de uitzendsector ligt op een magere 0,56 procent.

Recentste taxaties rond de 72 CHF

De laatste 3 adviezen voor het uitzendbedrijf zijn afkomstig van Credit Suisse , Deutsche Bank en Barclays

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Adecco 's marktkapitalisatie 13,43 miljard CHF.

Het aandeel staat om 9.40 0,32 procent lager op 78,85 CHF.

Historische koersen Adecco voorbije 10 jaar

historische koersen adecco

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.