Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Zalando

Morgen zal het Duitse Zalando haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 7,02 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 6,48 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Zalando in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 3 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 3 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -1530,67 te liggen.

De consensus van de analisten luidt dat Zalando geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de handelssector ligt op een relatief royale 4,06 procent.

Jongste koersdoelen rond de 43 euro

RBC Capital Markets, Independent Research en Credit Suisse gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Zalando's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 11,38 miljard euro. Het aandeel Zalando bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds mei vorig jaar staat het aandeel Zalando 15 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 27 en de 49 euro.

Historische koersen Zalando

fundamantele data zalando

Klikt u hier voor dividend aandeel Zalando. Om 13.35 staat het aandeel 1,55 procent hoger op 45,92 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.