ThyssenKrupp dit jaar bij slechtste Duitse aandelen

Het aandeel behoort vanaf begin dit jaar door het forse verlies van 42 procent tot één van de meeste verliezende aandelen van Duitsland. Het doorsnee Duitse aandeel staat sinds begin dit jaar ruim 8 procent lager. Over de voorbije 3 maanden koerst het aandeel in de plus (+16 procent).

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 30,55 miljard euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 42 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten ThyssenKrupp in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Thyssenkrupp Essen Campus ©

Thyssenkrupp
Thyssenkrupp


De analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 2,12 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een verlies per aandeel van 3,15 euro verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op -2,23.

Dividenduitkeringen worden van ThyssenKrupp niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de metaalsector ligt op een magere 0,22 procent.

Laatste taxaties rond de 7 euro

De meest recente adviezen voor het metaalbedrijf zijn afkomstig van JP Morgan, DZ Bank en Jefferies & Co..

ThyssenKrupp's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 4,37 miljard euro. Het aandeel ThyssenKrupp bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel ThyssenKrupp 36 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 3 en de 14 euro.

Historische koersen aandeel ThyssenKrupp

fundamenteel onderzoek thyssenkrupp

Klikt u hier voor dividend aandeel ThyssenKrupp. Het aandeel staat om 9.38 0,54 procent lager op 7,02 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.